Baby Lips från Maybelline

Baby Lips från Maybelline

Baby Lips är en serie med nya läppbalsam som Maybelline släppte för några år sedan. De blev snabbt populära men jag var ganska skeptisk till dem – vad är det egentligen som gör de så speciella, det finns ju många läppbalsam ute på marknaden? Men när mitt vanliga läppbalsam från Burt’s Bees tog slut bestämde jag mig ändå för att prova Baby Lips istället.

Maybelline hävdar att deras läppbalsam är ”härligt mjukgörande och återfuktar läpparna ända upp till 8 timmar […] dina läppar blir mjuka samtidigt som de vårdas och får fräschare känsla”. Riktigt så bra vet jag inte om de är – jag upplever att de försvinner från läpparna efter bara några timmar, men de återfuktar för stunden och doftar jättegott. De transparanta varianterna innehåller SPF 20.

Jag har varianterna Mint Fresh (transparant med mintdoft), Hydrate (transparant med citron- och basilikadoft) samt Cherry Me (lätt rödfärgat med en körsbäsdoft). De kostar ca 39 kr/styck och det är de i alla fall värda eftersom de räcker länge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *