En ny ögonbrynspenna och concealer

kicks eyebrow definer maybelline fit me concealer

När både min ögonbrynspenna och concealer tog slut åkte jag  ner till stan och köpte nya. Den gamla ögonbrynspennan hade varit för röd så nu köpte jag denna från KICKS egna märke i nyansen Brown, som egentligen är lite för mörk för mig men den fungerar ändå. Den nya concealern är ng också lite för mörk för mig men jag kommer använda upp den och sen försöka hitta en ljusare.

Det där med att hitta passande nyanser inom smink är svårt. När man väl har hittat sina favoriter och kommit på rutiner som fungerar bra på just mitt ansikte, så kan det bli jobbigt om jag helt plötsligt måste köpa en ny produkt. Jag tror i alla fall att jag känner mig ganska nöjd med mina inköp.
maybelline fit me concealer 15 kicks eyebrow definer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *