H&M Home har öppnat i Västerås!

invigning h&m home västerås

Igår öppnade H&M Home i Erikslund Shoppingcenter här i Västerås. Det var på tiden, tycker jag, eftersom den allra första H&M utiken startade här i stan. Det blev en dramatisk invigning  när hela byggnades fick utrymmas och jag blev även intervjuad av en journalist på lokaltidningen om invigningen.

Jag går ofta in på hemsidan och hittar mycket fint så nu var det extra roligt att faktiskt få se sakerna i verkligheten. Att kunna klämma och känna på produkter innan man köper dem tycker jag är jätteviktigt och det är en av anledningar till att jag köper väldigt lite saker via nätet. Precis när de första kunderna skulle få gå in i den nya butiken fick hela byggnaden utrymmas på grund av en brand men efter en halvtimme fick vi komma in i värmen igen. Min syster följde med mig och det är hon som har fotat bilderna nedan, förutom den sista bilden som jag tog.

invigning h&m home västeråsinvigning h&m home västeråsinvigning h&m home västerås

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *