Höstfavoriter 2015

Höstfavoriter 2015

Nu när första snön har kommit så kan vi verkligen säga att hösten är över. Jag tycker hösten gick fort, men det var väl bra eftersom jag förknippar höst med tråkiga saker som regn, blåst och kyla. Dock var det en ganska mild höst, men nu har vi istället vintern att se fram emot. Nu vill jag i alla fall visa några produkter som jag gillar särskilt mycket under hösten.

Kan man verkligen älska en tandkräm? Jag gör i alla fall det! Den här tandkrämen är blå och ska skapa en ”optisk effekt som gör att tänderna ser vitare ut”. Just det tror jag inte att jag har märkt någon effekt av, men det har varit spännande att borsta tänderna (!) och den har smakat gott. Mascaran fick jag i Body Shops julkalender som jag och syrran köpte förra året. Den var inte kladdig som nya mascaror brukar vara, så den var lätt att använda.

Jag var tvungen att köpa en ny mobil efter att jag tappat min gamla i golvet så att skärmen sprack. Jag gillar verkligen min nya mobil, men jag tror inte att jag har utforskat den så mycket som jag kanske borde ha gjort, den har inte riktigt blivit ”min” än. Till slut har jag älskat hudvårdsprodukterna från Formula 10.0.6. Ansiktskrämen gör inte ansiktet superglansigt, som mina tidigare krämer gjort, och skrubben fungerar verkligen perfekt.

1. Pepsodent White Now tandkräm
2. The Body Shop Super Volume Mascara
3. Maybelline Baby Lips Hydrate
4. Samsung Galaxy Core Prime
5. Formula 10.0.6 Picture Perfect Day Daily Moisturizer with SPF 15
6. Formula 10.0.6 One Smooth Operator Pore Clearing Face Scrub

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *