I min väska – våren 2015

i min väska 2014

Det har blivit lite av en tradition för mig att visa vad jag har i min väska varje vår, så i år är inget undantag. Väskan köpte jag i maj förra året på H&M. Den är perfekt i storlek (jag har inte så mycket i väskan, och då behöver man ju inte släpa runt en stor väska), och det följde också med ett längre handtag, men jag tog bort det och använder de här istället. I väskan finns ett mobilfack och ett litet fack med dragkedja. Egentligen skulle jag vilja ha ett till litet fack, men det fungerar ju utan också.

Almanacka och penna, plånbok, vantar (fast snart är det så varmt att jag inte längre behöver ha med dem), solglasögon, nycklar, läppbalsam, buss- och tågkort, MP3 och hörlurar, pappersnäsdukar, paraply.

väska från h&m

6 reaktioner på ”I min väska – våren 2015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *