Målarböcker för mindfulness

den förtrollande johanna basford

Min syster fyllde år i fredags och jag gav henne en målarbok i present. Jag har varit nyfiken på dem så jag köpte en till mig själv också och pennor att färglägga med. Målarböcker för vuxna kanske låter konstigt, men det handlar snarare om att ha uttrycka sin kreativitet, finna ro och utöva en slags mindfulness.

När jag köpte de här böckerna sade expediten i butiken att det har blivit väldigt populärt det senaste åren. Förut kanske man satt och virkade framför tv:n på kvällarna, nu gör man detta istället. Illustrationerna i boken är riktigt fina och jag kan tänka mig att det känns bra att sätta sig och färglägga när man behöver varva ner lite eller tänka på annat.

den förtrollande johanna basford

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *