Maybelline Color Sensational Vivid Lipsticks

Maybelline Color Sensational Vivid Lipsticks nyanserna shocking coral och hot plum

Hösten 2013 köpte jag ett nytt läppstift, Maybelline Color Sensational Vivid Lipsticks, det lila på bilden. Hot Plum heter nyansen och det stämmer verkligen, det är en djup plommonlila färg. Ett tag senare köpte min syster också ett läppstift i samma serie, det korallrosa, som heter Shocking Coral.

 Båda läppstiften är starkt pigmenterade – även om man torkar bort läppstiftet från läpparna med papper så sitter mycket kvar. Det har en god (vanilj?)doft och gör att läpparna känns återfuktade. Jag gillar verkligen de här läppstiften och jag har svårt att bestämma mig för vilken färg som passar mig bäst. Jag är ganska blek, har brunt hår och blåa ögon – i vissa ljus passar det lila bäst och i andra det korallrosa.

Maybelline Color Sensational Vivid Lipsticks nyanserna shocking coral och hot plum

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *