Maybelline Color Sensational Vivids Lip Color – Hot Plum

Maybelline Color Sensational Vivids Lip Color - Hot Plum

Förra veckan köpte jag ett nytt läppstift, Maybelline Color Sensational Vivids Lip Color , i nyansen Hot Plum. Det beskrivs som ett krämigt pigmentrikt läppstift med närande honungsnektar. Jag har egentligen aldrig sett en sådan nyans på läppstift tidigare – det är en kall lilarosa nyans.

Jag har försökt redigera bilderna så lite som möjligt så att färgerna återspeglar korrekt. Jag kanske visar hur det ser ut på mig någon gång senare. Jag kan tänka mig att den här färgen blir passande att använda senare i höst, den livar nog upp en mörk klädsel.

Läppstiftet är i alla fall riktigt pigmenterat och det är en stark färg. Jag har bara använt det några gånger nu och då har jag duttat lite färg på pekfingret och tryckt in färgen på läpparna, snarare än att dra med hela stiftet över läpparna. Bloggen Killer Colers beskriver denna metod som ”the wine stain”, det ska vara lite färg men inte för mycket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *