Mina favoriter från nya IKEA-katalogen

kollage med nya produkter från IKEA-katalogen 2015

Nu i dagarna har den nya IKEA-katalogen för 2016 släppts. Jag har bläddrat i den många gånger och hittade massor av nya fina saker. Jag gillar pastellfärger som rosa, grå, beige och ljusgrön tillsammans med vitt och trämaterial som bambu och ask. Nu vill jag hitta en egen lägenhet så jag kan börja inreda den!

Årets katalog släpps med rubriken Ta vara på ögonblicken. Fokus tillägnas livet i och omkring köket eftersom mat och måltiden har en central roll i människors liv. Utöver matlagning är köket en arena för många av de värdefulla ögonblicken i vardagen, allt från läxläsning till hemodling och umgänge med nära vänner.

I samband med katalogsläppet inför de svenska IKEA varuhusen öppet köp i ett år med syfte att skapa en ännu bättre IKEA upplevelse för kunderna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *