Mina favoritprodukter för en uppfriskande dusch

Produkter för en uppfriskande dusch - Formula 10.0.6 Picture Perfect Day Daily Moisturizer

Ibland finns det inte tiden för något bubbelbad – då får det räcka med en snabb och frisk dusch istället. Jag varierar ofta bland mina produkter beroende på humöret. Dock försöker jag matcha dem så att de till exempel doftar ungefär likadant. Det här är de produkter jag använder om jag känner för den där lite citroniga doften.

För att spara tid så använder jag en cleanser för ansiktet i duschen. Denna från Formula 10.0.6 älskar jag – den doftar gott av passionsfrukt och grönt te. Själva cleansern är i gelform och genomskinlig men när man tillsätter lite vatten och masserar in den i ansiktet så förvandlas den en slags mousse. När den är avsköljd känns ansiktet riktigt rent. Duschkrämen jag använder kommer från Lagerhaus och inköptes i vintras. Den är miljöcertifierad och har en ganska annorlunda doft – lite friskt och citronigt.

Jag är snabb att smörja in mig efter duschen. Till ansiktet använder jag en kräm från Formula 10.0.6. De har riktigt prisvärda produkter. Denna kräm tar lite längre tid på sig att sjunka in i huden men den har SPF 15 vilket alltid är viktigt. Till kroppen försöker jag använda upp en produkt som jag en gång i tiden köpte på Åhlens – jag tror inte att den går att få tag på längre. Den är parfymfri och gör sitt jobb ganska väl. Jag avslutar hela duschrutinen med att smörja in händerna med en handkräm från CCS och spruta lite parfym på handlederna och halsen – denna kommer från CLEAN.

PRODUKTER JAG använder

Formula 10.0.6 Best Face Forward Daily Foaming Cleanser
Lagerhaus Duschcreme Grönt te, silke och lemonad (har även handtvålen i samma serie)
Formula 10.0.6 Picture Perfect Day Daily Moisturizer SPF 15 
Oliv Naturell Sensitive Body cream (utgått från sortiment)
CCS Therese Lindgren Love your hands Hand cream Vanilj
CLEAN Air EdP parfym

2 reaktioner på ”Mina favoritprodukter för en uppfriskande dusch

  1. Sanna Rosell skriver:

    Bubbelbad är bland det bästa jag vet – gärna i ett moln av väldoftande lödder! Jag brukar falla för den lite söta vanilj/kokosdoften, även om min sambo tycker det luktar Hawaii Tropic solkräm i hela lägenheten efteråt… 😉

    Förresten, när skulle du till Edinburgh nu igen? Jag har bokat biljetter nu, 23-26 mars är jag där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *