Några av vårens och sommarens nya böcker

Den blå tråden av Anne Tyler, Charmen med tarmen av Giulia Enders, Liv efter liv av Kate Atkinson, Stora löparboken för kvinnor av Lovisa Sandström, Eat Clean av Kristina Andersson, PT-Fias tio i topp av Sofia Sjöström

Jag har kollat lite bland de böcker som kommer ut nu i vår och sommar och valt ut några av de som jag skulle vilja läsa. Det är en stor blandning av mat, träning, skönlitteratur och livsstil.

Anne Tylers Den blå tråden är en generationsroman om en familj som alla andra – lika unik som alla andra – med start 1959. I boken Charmen med tarmen ger Gulilia Enders oss svar och lär oss att förstå kroppens reaktioner utifrån de senaste forskningsrönen. I Kate Atkinsons roman Liv efter liv får vi följa Ursula som föds 1910 och har ett unikt liv framför sig – hon föds nämligen om och dör igen under de 60 åren vi får följa henne.

I Stora löpboken för kvinnor vill Lovisa ”Lofsan” Sandström inspirerar och engagera kvinnor att börja springa, att fortsätta springa och springa fortare. Kristina Andersson vill med boken Eat Clean inspirera till bättre matvanor och samtidigt visa hur enkelt det är. I PT-Fias Tio i topp av Sofia Sjöström kan man hitta tips, inspiration, övningar och tankar som kan behövas för att pussla ihop en hälsosam livsstil med sunt förnuft och vardagsglädje.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *