Nya sminkprodukter inför hösten

höstsminkning

Nu under sommaren och hösten har jag köpt lite nytt smink som tänkte att vi kunde ta en titt på. Det var ett tag sedan produkterna  släpptes så de räknas kanske inte som nya längre men de är det för mig eftersom jag nyligen köpt dem.

Jag närvarade på en nätverksträff igår och sminkade mig då med de nya produkterna. Läppstiftet blev snabbt en favorit – det är verkligen en passande färg för hösten. Tillsammans med den guldaktiga ögonskuggan blev det allt som allt en ganska varmtonig sminkning.  Allt som allt gillar jag egentligen inte hösten men jag trivs bättre i smink som passar mer för hösten än för våren.

höstsminkninghöstsminkning

Produkter jag använt

Foundation
Maybelline Fit Me Foundation – 110 Porcelain + The Body Shop Shade Adjusting Drops – Lightening
Concealer
Maybelline Fit Me Concealer – 15 Fair
Puder
Soap & Glory One Heck of a Blot Super Translucent Mattifying Powder
Rouge
MaxFactor Creme Puff Blush – 15 Seductive Pink
Ögonskuggeprimer
E.L.F Mineral Eyeshadow Primer – Sheer
Highlighter + ögonskugga
E.L.F Healthy Glow Bronzing Powder – Luminance
Ögonskuggepaletter
Loreal Paris La Palette Nude – 01 Rosé + Isadora Eye Shadow Palette – 50 Matte Chocolates
Mascara
MaxFactor 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara – 01 Black
Kajalpenna
Isadora Inliner kajal – 56 Blonde
Läppstift
MaxFactor Color Elixir Lipstick – 711 Midnight Mauve

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *