Om Caroline

Caroline Wijkström, från Västerås, född 1990. En tjej som beskriver sig själv som bloggare, introvert, syster, blodgivare, utbildad informatör och kattälskare. Jag har bloggat sedan hösten 2008 och profilierade om bloggen under våren 2016 till vad den är idag.

Under mitt jobbsökande inom kommunikations­branschen insåg jag att det efterfrågas drivna och utåtriktade personer – något jag inte riktigt identifierar mig med. Så under hösten 2016 startade jag ett eget företag där jag arbetar som bloggare och frilansskribent.

När jag var liten ville jag bli författare och det vill jag fortfarande. På ett sätt har jag ju blivit det, i och med bloggandet, och min stora dröm är att ge ut min egen roman. För jag älskar att skriva.

Många som känner mig skulle nog beskriva mig som en person som gillar att göra fynd på rea. Jag älskar också katter, choklad, lasagne, tv-serier som Downton Abbey, sovmorgnar och köper gärna saker på second hand-butiker eftersom jag gillar retrostilen. Träffar du mig i verkligheten ska du fråga mig om jag kan vifta på öronen, för det kan jag faktiskt!

Utrustning

Till bloggen fotar jag med ett relativt nytt inköp, en Olympus E-M10 Mark II med objektivet M.ZUIKO Digital 14-42 mm 1:3.5-5.6 II R. Jag har skrivit alla texter och fotat alla bilder själv om inget annat anges.