Om Caroline

Caroline Wijkström, från Västerås, född 1990. En tjej som beskriver sig själv som bloggare, kattälskare, syster, utbildad informatör och introvert. Jag har bloggat sedan hösten 2008 och profilierade om denna blogg under våren 2016 till vad den är idag.

I mitt jobbsökande inom kommunikations­branschen insåg jag att det ofta efterfrågas utåtriktade personer – raka motsatsen till vad jag är. Så under hösten 2016 startade jag därför mitt företag där jag arbetar som frilans­skribent och bloggare – och där jag får vara mig själv lite mer.

När jag var liten ville jag bli författare och det vill jag fortfarande. På ett sätt har jag ju blivit det, i och med bloggandet, och min stora dröm är att ge ut min egen roman. För jag älskar att skriva.

Många som känner mig skulle nog beskriva mig som en person som planerar mycket. Jag älskar  katter, choklad, lasagne, tv-serier som Downton Abbey, sovmorgnar och tittar gärna efter saker på second hand-butiker eftersom jag gillar retro-stilen. Träffar du mig i verkligheten ska du fråga mig om jag kan vifta på öronen, för det kan jag faktiskt!

Utrustning

Till bloggen fotar jag med en Olympus E-M10 Mark II med objektivet M.ZUIKO Digital 14-42 mm 1:3.5-5.6 II R. Jag har skrivit alla texter och fotat alla bilder själv om inget annat anges.