Smink jag använder

Maybelline Fit Me Concealer

Jag har tidigare berättat om min sminkrutin, första gången i februari, när jag precis hade startat denna blogg samt andra gången i somras, då jag använde mindre smink än vanligt på grund av värmen. Nu har jag börjat använda några andra produkter så jag kände att det var dags att visa dem.

Rouge
E.L.F. Baked Blush – Passion Pink (jag tappade det i golvet, därför ser det lite konstigt ut)

Concealer
Maybelline Fit Me Concealer – 15 Fair

Puder
Isadora Velvet Touch Compact Powder – 10 Sheer Transparent

Mascara
Oriflame Volume Build Mascara – Black

Läppbalsam
Burt’s Bees Rejuvenating Lip Balm with Açaí Berry (luktar jättegott!)

Highlighter
L’Oreal Paris Studio Secrets Professional Blue Eyes Intensifier – 222 (går inte att köpa längre)

Ögonbrynspenna
KICKS Eyebrow Definer – Brown

Ögonpenna
Isadora Inliner Kajal – 56 Blonde

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *