Vinterfavoriter 2015

Vinterfavoriter 2015

Av någon anledning använder jag alltid denna parfym från Lancome varje vinter och höst. Jag skulle beskriva den som en sval, kall och feminim parfym med inslag av vanilj och den känns tidslös. Klockorna fyndade jag i julas och det är jag glad över. De är mycket snyggare (och större) än mina gamla och är lite mer den stil jag vill ha.

Jag fick prova make-up-remover, från Garnier av min syster och jag gillade den så mycket att jag köpte en egen flaska. Den fungerar riktigt bra, det blir lätt att ta bort sminket och man behöver inte mycket alls så den här stora flaskan räcker länge. Jag tycker verkligen om den första Baby Lips som jag provade, så jag köpte denna som nu också blivit en stor favorit. Den doftar mint och ger en svalkande känsla på läpparna.

Foundationen från Maxfactor är ett nytt inköp och det blev snabbt en favorit, det är nog den bästa foundation jag provat. Till sist har jag älskat Dextrosol som jag ätit när det blev krångligt med mattider när jag jobbade i Eskilstuna. Just denna med tropisk smak är riktigt god, godare än den med svartvinbärssmak som jag provat tidigare.

1. Lancôme Hypnôse EdP
2. Regal Slimline-klockor med brunt och vitt läderarmband

3. Garnier Cleansing Micellar Water
4. Maybelline Baby Lips Lip Balm – Mint Fresh
5. Maybelline Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation – 40 Light Ivory
6. Dextro Energy – Tropical

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *