Efterlyser tips på bra och billig ögonkräm!

lumene premium beauty rejuvenating eye cream ögonkräm

Den här ögonkrämen från Lumene köpte jag på mellandagsrean på Kicks. Jag hade letat efter en ögonkräm ganska länge så när jag såg denna så slog jag till. Men jag har nu börjat tycka att den känns konstigt att använda en kräm med föryngrande egenskaper när jag bara är 22 år, det är lite tidigt. Så jag är på jakt efter en ny ögonkräm att använda när denna tagit slut.

Den ska vara ganska billig, återfukta och främst reducera puffigheten runt ögonen. Jag har dock märkt att det är ovanligt med ögonkrämer som inte har någon slags anti-wrinkle-effekt.

Därför frågar jag nu er om ni vet några ögonkrämer som är relativt billiga men samtidigt effektiva. Jag har många ansiktsprodukter från Nivea, det upplever jag som ett bra märke, men de har bara två ögonkrämer och båda är fokuserade på att reducera rynkor. Tips efterlyses därför på andra ögonkrämer!

3 reaktioner på ”Efterlyser tips på bra och billig ögonkräm!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *