Espresso House Frapino Cream

espresso house frapino cream

På lördagen för tre veckor sedan åkte jag ock min syster ut till Erikslund Shoppingcenter för att köpa några saker. När vi gick förbi Espresso House såg vi reklam får deras nya (?) kalla dryck Frapino Cream som görs av is, mjölk, grädde och smaksättare.

Vi köpte då varsin, jag valde en Frapino Cream Choklad och min syster tog en Fraponi Cream Jordgubb & Vit choklad. Till detta köpte vi även varsin muffins, en med hallon- och ingefärasmak och en med chokladsmak.

Jag blev riktigt imponerad av Fraponin, den med vitchoklad- och jordgubbssmak var definitivt godast. När man druckit upp ungefär 2/3 av den så kommer man till is-lagret, vilket inte var lika gott, det blev rejält kallt. Men allt som allt kommer jag köpa den igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *