Två glutenfria frukostar

Jag har just nu kontakt med en dietist och vi håller tillsammans på att utreda vilken slags mat som min mage reagerar negativt av. Just nu undviker jag alla oligosackarider (kostfiber som finns i kål, ärter, bönor, linser, lök, vitlök, vete, korn och råg). Det är svårt, det känns som att jag knappt kan äta något, men jag försöker stå ut. Till helgerna försöker jag fixa ihop något lyxigare tilll frukost och då har det bland annat blivit detta.

Chiapudding med banan och jordgubbar samt en kopp te

Chiapudding med banan och jordgubbar samt en kopp te.

Skyr-yoghurt, en jordgubbssmoothie, en kopp te samt två riskakor

Skyr yoghurt med jordgubbssmak, en jordgubbssmoothie med keso, en kopp te samt två riskakor, en med ost och gurka och en med skinka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *