Skribent & kommunikatör söker anställning/uppdrag

Behöver du/företaget du jobbar på/någon du känner en kommunikatör, skribent, webbredaktör eller administratör? Kanske någon som kan assistera kommunikations-, marknads- eller administrationsavdelningen? Då ska du kontakta mig!

Detta letar jag efter

Just nu söker jag främst heltids- och deltidsanställning i Västmanland och Södermanland (helst i Västerås eller Eskilstuna), men även frilansuppdrag på distans. Jag är särskilt intresserad av textproduktion men också grafisk formgivning och administration (dock ej ekonomi/reception).

Min erfarenhet

Jag har tidigare arbetat inom offentliga sektorn och driver sedan hösten 2016 eget företag som frilans­skribent och bloggare. Min portfolio hittar du på carolinewijkstrom.se och jag bloggar här Caroline WM om kvinnligt entreprenörskap och välmående inifrån och ut.

Tryck på knappen nedan om du har några jobbtips och berätta gärna för andra att jag är tillgänglig!