Om bloggen

Bloggen Caroline WM har funnits sedan januari 2013 och handlar om entreprenörskap från ett kvinnligt perspektiv med fokus på personlig utveckling och inre hälsa. Här kan du läsa om den personliga resan som egenföretagande faktiskt är och om vardagslivet som introvert frilansskribent.

Jag riktar mig till introverta entreprenörer med syftet att få fler att bli mer bekväma i sin personlighet istället för att känna behovet att förändra sig själva för att passa in i samhällsnormen. Genom bloggen vill jag inspirera andra att ta kommandot över sina karriärer genom att lyssna på sina hjärtan och följa sina drömmar. 

Välkommen att läsa och kommentera inläggen, följa bloggen via sociala medier, läsa mer om mina tjänster eller kontakta mig om du har några frågor.

Skribenten bakom bloggen

Caroline Wijkström heter jag som driver bloggen och jag har bloggat sedan 2008. HÄR kan du läsa mer om mig. Om du är nyfiken på att samarbeta med mig vänligen läs om vilka tjänster jag kan erbjuda samt kolla igenom bloggens PR-policy innan du kontaktar mig.

Mina tjänster
Bloggens PR-policy

Följ mig och min blogg