Bubbies Ice Cream

Bubbies Ice Cream

Bubbies är en lyxig gräddglass som är omsluten av smaksatt rispasta, så kallad mochi. Glassen kommer från Hawaii och kan enkelt ätas som snacks. Jag köpte tre bubbies på ICA Maxi i smakerna hallon & vit choklad, pistage samt choklad & kokos. Glassarna förvaras i frysen och det är meningen att de ska ligga framme i rumstemperatur ett tag så att glassen hinner bli lite mjuk.

Jag har hört ganska mycket om dessa så jag var väldigt nyfiken, men jag tror inte att de var något för mig. Skalet av rispasta påminner lite om marsipan, fast segare. Det var lite annnorlunda konsistens, och det var mest där som smakerna satt. Själva glassen tyckte jag smakade som vanlig glass, det var inget specielt med den. Choklad & kokos-varianten var nog min favorit, det var den som smakade mest.

Har ni smakat Bubbies, vad tyckte ni om dem?

Bubbies Ice Cream

En reaktion på ”Bubbies Ice Cream

  1. Bubbies Norden skriver:

    Hej! Vi hittade precis ditt inlägg om Bubbies. Vad roligt att du provat Bubbies – och vad tråkigt att de inte helt föll dig i smaken. Ibland kan man behöva lite ställtid för att vänja sig vid konsistensen. Ett tips är att låta glassen tina tills den blir klämbar, då kommer smakerna fram som bäst även i mochin runt om.
    Allra bästa hälsningar!
    @Bubbies Norden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *