Träning ska bli en vana

joggingskor och träningskläder

Nu under våren har jag och min syster haft som vana att motionera på söndagar. Vi började med korta promenader, sedan längre promenader i fortare tempo, sedan långsamma joggingturer i skogen och nästa steg blir nu att försöka jogga lite fortare. Jag har haft perioder i flera år då jag blivit träningssugen, och jag tror att jag är inne i en sådan period nu igen.

Men den här gången ska jag se till så att det inte blir en kort period, utan jag ska försöka att verkligen göra det till en vana. Jag vill vara hälsosam, träna regelbundet och äta bra mat.

För några veckor sedan köpte jag ett par nya joggingskor. De jag har haft innan har jag haft jättelänge nu, så de var rejält gamla. Nu blev det ett par från Adidas för pronerande löpsteg (fötterna lutar lite inåt när man går/springer). Jag tror också att jag ska försöka hitta några nya träningskläder. Jag har på mig samma sak hela tiden när jag tränar, och det är kläder som egentligen inte ens är anpassade för träning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *