Slut på praktiken


Fredagen den 31 maj var min sista praktikdag. Dagarna hade bestått av att gå upp tidigt på morgnarna, tagit med matlådor, ibland cyklat och ibland åkt buss, varierat mellan att ha suttit i stadshuset och i Melkerhuset här i Västerås, fikat i fina fikarum och självklart utfört massor av arbete.

Det har handlar om pressmeddelanden, kommunikationsplaner och diverse informationsmaterial men jag har främst gjort arbete kopplat till Västerås stads webbsida, vasteras.se. Det har varit riktigt intressant och tog slut alldeles för fort.

Sista dagen kändes faktiskt som en vanlig dag, men efter en lunch ute på en restaurang med kollegorna så var det slut. Jag fick också en present som tack för allt arbete, det var lite oväntat. Nu väntar sökandet efter ett jobb. Men jag har tur, jag har fått ett kort sommaruppdrag på min gamla praktikplats, så det känns riktigt bra också att faktiskt få lön för ett arbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *