Välkomna till carolinewm.se!

caroline wijkström carolinewm.se

Så där, nu är bloggen flyttad till en ny adress, carolinewm.se, äntligen! All text, alla bilder och alla kommentarer – men just nu ligger inläggen lite huller om buller i fel kategorier, så jag håller på att städar och sökoptimerar bloggen. Det kommer nog ta någon vecka att göra klart, det handlar ju trots allt om innehåll från totalt tre år. Så det kommer fortsätta vara lite glest med nya inlägg medans jag städar.

Jag tänkte nu istället bjuda på de här bilderna från när min syster fotade mig för den nya profilbilden som ni ser i högermenyn. Jag hade först tänkt ha håret utsläppt, men det blev inga bra bilder. Så jag satte upp det i en knut (min mest använda frisyr) och då kände jag lite mer avslappnad och bilderna blev bättre.

Följ bloggen via sociala medier

I och med att bloggflytten så gjorde jag en Facebook-sida för bloggen, så ni som vill följa den via Facebok är välkomna att gilla den där. Naturligtvis går det också att följa den på Bloglovin också. Jag har även skaffat Instagram där det är meningen att jag ska publicera lite mer ögonblicksbilder. Mycket av innehållet till bloggen planeras – det ska fotas, redigeras och skrivas – så på Instagram kommer jag lägga upp bilder lite mer spontant. Välkomna att följa nya bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *