En skogspromenad för att fira en framgång

Skogspromenad

Nu är det drygt två månader sedan jag fick mitt allra första uppdrag som egenföretagare. När jag mejlade slutprodukten till kunden kom jag på att jag aldrig mer kommer uppleva detta. Att få min allra första kund – menar jag – hädanefter kommer det bli en andra kund, en tredje kund och så vidare. Så när jag hade fått betalt av kunden bestämde jag mig för att fira. Men jag ville fira med en upplevelse och tillåta mig själv att bli rejält stolt över mig själv, istället för att köpa något, vilket kanske är vanligare.

Jag tror att det är viktigt att fira framgångar. Om man inte firar vid sådana här tillfällen, när ska man då fira? Jag driver ett väldigt, väldigt, litet företag, som visserigen upplever framgångar men inte alls av den storleken som större företag gör. Men från mitt perspektiv är det stora framgångar och därför ska de firas.

I onsdags åt jag därför min favorifrukost, bananpannkakor med kvarg och en kopp te, och begav mig sedan ut på en promenad i den dimmiga skogen, något jag velat göra länge. Jag tog med mig kameran och gjorde en liten slags seger-pose där ute på åkern. Det var drygt nollgradigt ute och jag lyssnade samtidigt på några låtar från en Spotify-spellista jag skapat (som bland annat innehåller denna, denna och denna låt).

När jag hade gått en runda i skogen och fotat lite hade jag ett val; att gå samma väg tillbaka eller att gå ut på en längre sträcka. Jag valde den längre sträckan för det var så skönt ute. Och tur var väl det för lite längre fram träffade jag på en katt, enligt halsbandet hette Linton. Och för mig, som är en riktig kattälskare, blev dagen genast lite soligare. Katten strök sig runt mig och hoppade också upp i mitt knä flera gånger. Allt som allt blev det nog de där minuterna med katten som blev min riktiga belöning när jag egentligen bara hade tänkt fira med en god frukost och skogspromenad.

Hur tänker ni kring det här med framgångar? Hur brukar ni fira dem?

4 reaktioner på ”En skogspromenad för att fira en framgång

  1. Beautiful Life skriver:

    Åh! Vilken härlig dag! Och GRATTIS till framgången! Helt rätt! Vi behöver fira mer!! Och inte bara köpa oss en massa nya saker eller äta massor bara för att fira, låter superhärligt med den där skogspromenaden och mysigt med katten som förgyllde dagen!

    Lycka till med fortsättningen 🙂

    /Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *