Resultatet av läsarundersökningen

Resultatet av läsarundersökningen carolinewm.seI två år nu har jag använt mig av Google Analytics för att mäta statistik över min blogg. Här kan jag se att ni är flera nya än återkommande besökare, ni består till 85% av kvinnor och de flesta av er bor i Västerås, Stockholm eller i Eskilstuna. Jag kan läsa mycket mer, bland annat vilka inlägg ni läst mest, vilken webbbläsare ni använt och vilken tid på dygnet ni besöker min blogg. Men det finns vissa saker som Google Analytics aldrig kommer kunna visa – nämligen vilka slags inlägg ni tycker mest eller minst om att läsa.

Eftersom jag är på gång att lämna min bloggpportal och flytta bloggen (och därmed omprofiliera bloggen lite), så var jag ändå nyfiken. Så jag frågade er, helt enkelt. Här kommer resultatet av min läsarundersökning (jag avrundade procenten för att tabellerna skulle bli lite mer överskådliga). Jag tackar alla som deltog och jag kommer ta till mig era åsikter när jag flyttar bloggen och därmed nischa den lite mer. För nu känns det som att det är dags att bli lite mer unik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *