Vilka är ni och varför läser ni min blogg?

Jag har ju bloggat i snart åtta år (varav tre år på denna blogg), men jag har faktiskt inte tänkt så mycket på vilka som läser bloggen. Nu vill jag göra om lite – jag planerar att starta eget företag där bloggen ska vara en del av verksamheten och då vill jag anpassa mitt material mer till mina läsare. Så, för att jag ska kunna utveckla bloggen och bli bättre skulle jag vilja be er att delta i min läsarundersökning, som ni kan hitta här nedan. Ni är självklart anonyma och jag skulle uppskatta det jättemycket om ni deltar eftersom jag då kan få en uppfattning om vilka ni är och vad ni tycker om bloggen.

Undersökningen kommer vara öppen till och med 19/6 2016.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *