Ett nytt jobb

I måndags kväll förra veckan blev jag uppringd av ett bemanningsföretag. Jag hade sökt jobb hos dem och nu ville de ha en kort telefonintervju för att få veta mer om mig. De skickade iväg min profil till sin kund, där man senare skulle få börja jobba. På tisdag morgon åkte jag iväg på intervju och träffade kunden, på onsdag började jag min första jobbdag. Det gick riktigt snabbt.

Det är ganska omvälvande för mig, som varit arbetslös i över ett år och kunnat gå hemma hela dagarna, att nu behöva gå upp tidigt, åka iväg till ett nytt jobb, komma hem senare och gå och lägga mig tidigt. Jag är trött… Men det är roligt, jag har ju ett jobb! Vad jag jobbar som vill jag inte avslöja men det är en bra erfarenhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *