Min tränings-bucket list

tränings-bucket list

Jag har faktiskt inte tränat på allvar en endaste gång i år (än…). Jag har inte haft perioder då jag verkligen varit träningssugen men inte heller perioder då jag fått dåligt samvete för att jag inte tränat, vilket faktiskt har känts bra. Så det är en lite konstig känsla. Jag har nog också insett att det här med hälsa och träning ska vara långsiktigt, och mitt problem har ju varit att det bara skett under korta perioder.

Jag vill vara hälsosam och röra på mig, men samtidigt känna mig stolt och tycka att det är roligt. Därför har jag gjort en tränings-bucket list, en lista över saker jag vill göra som har med träning att göra. När dessa saker ska ske vill jag helst inte bestämma, men jag vet att det kan bli lättare att uppfylla dem om man sätter en deadline.

Rörlighet

Gå ner i spagat och brygga
Kunna stå på händer mot en vägg
Göra yogapositionen downward-facing dog perfekt

Kondition

Springa 5 km på under 40 min
Springa 1 mil

Styrketräning

Lyfta min egen vikt i marklyft och back squat
Göra 10 st oassisterande chins
Göra 20 armhävningar på tå

Självförtroendet

Gå ut och springa i endast shorts och sport-bh
Våga simma utan badshorts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *