Tankar för det nya året

tankar för det nya året 2014

Bildkälla

Nu är vi 13 dagar in i det nya året och jag har funderat lite på hur jag vill att det ska se ut. Jag vill inte ge några nyårslöften, det är det där med löften, de är lätta att bryta. Så istället så har jag funderat ut lite mål och visioner.

BLOGG & SKRIVANDE

Det känns som att det är dags att blogga mer här och nu, inte bara tidsinställa inlägg hela tiden. Jag är bra på att planera och förbereda inlägg men jag tidsinställer dem ofta en vecka i förväg och det känns inte alltid så bra. Jag vill också skriva mer, både i dagbok och på min bok. Det har alltid varit ett stort intresse men nu var det ganska länge sedan jag gjorde det sist.

FRITID, NÖJE & KULTUR

Jag vill lära mig att utnyttja min fritid bättre. Nu fastnar jag ofta vid datorn, jag känner mig lat som inte gör ”riktiga” saker när jag väl har tid. Jag vill läsa många böcker, se många tv-serier och filmer, och jag menar riktiga böcker, tv-serier och filmer. Jag vill ägna tid åt saker med kvalitet.

Karriär

Sedan jag slutade arbeta på Länsstyrelsen så har jag sökt jobb aktivt men jag antar att jag kan engagera mig ännu mer. Det är lätt att vänja sig vid arbetslöshet, att gå runt hemma hela dagarna, men det är ju inte så dagarna ska se ut. Jag ska bli aktivare i jobbsökandet, stå på mig mer och förhoppningsvis hitta ett tillsvidarejobb.

MAT & TRÄNING

Jag ska träna regelbundet och ha träning som en vana, det ska vara roligt. För att inte ge upp ska det vara varierad träning så det inte blir tråkigt eller för jobbigt. Jag har också funderat på att äta ”Clean eating”, dvs naturlig mat som inte är processerad eller konstgjord (det kommer ett inlägg om det lite senare på bloggen).

UTSEENDE

Av allt innehåll i min garderob så använder jag säkert bara 1/3, det ska det bli ändring på. Jag har rensat i den i flera omgångar så nu är det mindre än tidigare men jag vill börja variera mina kläder mer, använda kläder som egentligen är för fina för att gå runt i till vardags varje dag. Detsamma gäller smycken och smink, att börja variera. Jag ska också klippa mitt hår nu i vår, det är över ett år sedan sist. Efter över ett år med balsammetoden känns det som att topparna behövs kapas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *