Tips på tre bra bloggar

Nu var det några dagar sedan jag bloggade sist men jag har märkt att jag helt enkelt inte har tid att blogga. Jag vill skriva och har planerat massor av inlägg men jag har inte riktigt tid att sätta mig vid datorn och skriva dem. Så jag tänkte att jag idag skulle tipsa om tre bloggar från olika kategorier som jag gillar. Det kanske är så att man läser andra bloggar när man inte själv har tid att blogga eller så är det så att man inte har tid att blogga för att man läser andra bloggar istället. I alla fall, jag ska försöka ta tag i bloggandet denna vecka.

the beauty department

Den här bloggen skrivas av några personer som är duktiga på smink och skönhet, bland annat Lauren Conrad. Här kan man bland annat hitta inspiration och instruktioner till olika frisyrer och sminktips.

iekw

Tjejen bakom denna blogg heter Ida och hon och har en jättegullig liten dotter tillsammans med sin pojkvän. Den här bloggen är så rolig, jag skrattar varje gång jag läser den. Ida skriver om saker som händer i vardagen, om livet som småbarnsförälder och om viktiga ämnen.

un velo
Emelie, som driver denna blogg, verkar vara en pysslig person. Hon kommer från Västerås precis som jag, men bor nu i Stockholm. Hon har en jättefin stil, hon hittar alltid kläder som jag också skulle vilja ha, men som inte riktigt är min stil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *