Två laktosfria drycker

go green sojamjölk och hasselnöt- och risdryck

Jag har länge misstänkt att laktos kan vara en av anledningarna till mina magproblem, men jag har genomgått flera tester och de visar inget. Jag har inte provat att äta helt laktosfri kost än, det känns som ett ganska stort steg för mig som gillar smoothies, yoghurt och kvarg, men jag har nu provat två laktosfria alternativ till mjölk.

Sojamjölken har en tydlig sojasmak som jag först tyckte ganska mycket om men när jag sedan smakade hasselnöt- och risdrycken så blev sojadrycken äcklig. Den senare smakade faktiskt lite choklad och hade en lite mer brun nyans än vanlig mjölk. Tidigade har jag även provat havredryck men av alla de tre tyckte jag mest om hasselnöt- och risdrycken som jag absolut vill köpa flera gånger (om det inte var så dyrt, det vill säga…).

Har ni provat några laktosfria drycker?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *