Ahlgrens Bilar Fruktkombi

ahlgrens bilar fruktkombi

Ahlgrens Bilar Fruktkombi är en ny godissort som jag tänkte att vi kunde ta en titt på medans jag själv går omkring som en zombie här hemma på grund av en förkylning.

Ahlgrens Bilar Fruktkombi har en bottenplatta av skum, som de vanliga bilarna, men de har också en helt ny överdel gjord av vingummi. De finns i tre färger; röd (som smakar hallon), orange (som smakar tuttifrutti) och gul (som smakar citron). Personligen tycker jag att den med hallonsmak är godast.

Jag tycker att det är roligt när det kommer nya godissorter och jag tycker att den här var överraskande god, till och med godare än de vanliga bilarna. Vanligtsvis är jag inte särskilt förtjust i vingummi, men i kombination med bottenplattan av skum blev det en riktig höjdare!

Vilken sort från Ahlgrens Bilar-sortimentet tycker ni bäst om?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *