Årets första träning

årets första hemmaträning

Nu i vintras var jag riktigt dålig på att träna. Träningslusten försvann helt – jag saknar träningen men har ingen motivation alls. Eftersom det var länge sedan känns det lite meningslöst, vad gör det för skillnad, men man blir ju inte starkare av att inte träna…

 Men idag provade jag att träna hemma. Mitt gymkort går ut i mars och jag har inte använt det en enda gång i år och kommer förmodligen inte förnya det. Hemmaträning räcker gott och väl för mig, särskilt nu när det snart är vår och sommar då man kan träna ute. Jag valde i alla fall några av mina favoritövningar och lade ihop de till detta program som tränar hela kroppen. Nu är jag trött och ska strax ta ett skönt bubbelbad, det har jag förtjänat!

Dessa övningar gjorde jag

1. Knäböj till Militärpress till Vadpress (med hantlar)
2. Marklyft
3. Bänkpress
4. Bicepscurl till Framåtlutad rodd (med skivstång)
5. Situps till Russian twist (med kettlebell)

Bildkälla: WorkoutLabs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *