Åtta träningsmål för 2015

Vid den här tiden förra året skrev jag en lista över mina träningsmål för 2014. Det var till exempel att köpa ett gymkort, börja simma i badhus, träna på World Class (gratiskupong), springa 4,5 km utan att börja gå och att träna regelbundet. Jag glömde snabbt bort den där listan och det var först nu i december som jag läste den igen. Jag insåg då att jag lyckades uppfylla sex av de åtta målen, vilket var ett mycket bättre resultat än vad jag trodde att det skulle bli. Så nu gör jag en lista över mina mål för 2015 och hoppas att det går lika bra eller bättre i år.

Kondition

Springa 5 km på under 45 min (mitt rekord är 46:45 min)
Springa ett lopp (typ Vårruset eller Blodomloppet)
Jogga minst 20 min på löpbandet på gymmet (och även prova intervaller på löpbandet)

Styrka

Kunna göra 10 armhävningar på tå
Utveckla teknik i benböj med skivstång
Kunna ta 8 kg i bicepscurl

Rörlighet

Kunna stå på händer mot en vägg
Kunna göra en perfekt downward facing dog i yoga (dvs med hälarna i golvet)

2 reaktioner på ”Åtta träningsmål för 2015

  1. Sanna Rosell skriver:

    Vilka kloka, sunda mål du satte upp för ditt träningsår! Jag blir så sporrad att ge min träning ny energi med liknande mål. Smart att dela upp i olika kategorier!

    • Caroline skriver:

      Tack! Det är ju viktigt med specifika mål, så de här kände jag mig riktigt nöjd med – även om jag inte lyckades uppfylla alla av dem. Den här listan är nu 2 år gammal och det senaste året har jag inte tränat något alls. Så det är väl dags igen att försöka uppfylla de här målen på riktigt =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *