Detta tar jag med mig i min jobbväska

Vad jag har i min jobbväska; Plånbok, tåg- och busskort, visitkort, skinnhandskar, solglasögon, nycklar samt jobbmapp

Fördelen med att jobba hemifrån är att allt jag behöver för att kunna jobba redan finns här hemma. Jag behöver inte släpa min datorn, pärmar eller annat mellan hemmet och min arbetsplats, jag behöver inte tränga bland dagliga pendlare och jag sparar mycket tid på morgonen. Men som frilansare så är det viktigt att även gå ut och möta människor; all kontakt kan inte ske endast via datorn. Idag tänkte jag därför visa vad jag tar med mig i min jobbväska, som jag tar med mig på sådana möten.

Vi börjar med själva väskan

Väskan kommer från Åhlens och den har jag haft i många år nu – så jag har ingen speciell jobbväska utan använder min vanliga väska istället. Jag gillar lite mindre väskor, och gärna sådana med en lång rem så jag kan ha väskan hängandes över kroppen istället för att bära den i en hand. Eftersom väskan inte är så stor så ryms det inte så många saker i den men jag behöver inget större. Jag kollar igenom väskan ofta innan jag ska ta med den; jag är inte den som ibland hittar mynt i botten eller gamla kvitton.

Och nu till innehållet i väskan

Plånboken, buss- och tågkortet, metallhållaren med visitkort, solglasögon, skinnhandskar,  nyckelknippa,  de svita små hörlurarna och mobilen är vad som alltid finns i väskan – oavsett vart jag ska. Om jag ska på något slags möte, exempelvis en arbetsintervju eller företagsmöte så tar jag med mig den praktiska mappen. Den får ju inte plats i väskan, utan jag bär den i handen istället. Där finns penna och papper att skriva med, fler visitkort, gem och olika fack  att lägga viktiga papper. Ibland bär jag även med mig kalendern, den kan vara bra att ha.

Hur ser era jobbväskor ut? Har ni, precis som jag, er vanliga väska men tar med mer beroende på vart du ska?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *