Månadssammanfattning Mars 2018

Månadssammanfattning Mars 2018

I mars kände jag mig riktigt peppad inför våren men samtidigt oinspirerad när det gällde att skapa innehåll till bloggen. Det hände lite andra saker också som fick mig att känna att jag var på väg att ta nästa steg i livet.

Upplevelse av månaden

I mars kände jag en riktig vårpepp, även om snön fortfarande låg kvar på marken. Jag blev även glad över att äntligen få gå vidare. Det hände några saker, vad det var för saker vill jag inte riktigt gå ut med offentligt än, som gjorde mig glad och som tog mig ett steg framåt.

Månadens höjdpunkter

I början av månaden blev jag tacksam för att Clara Toll nämnde mitt blogginlägg om att fira framgångar som egenföretagare på Influencers of Swedens Instagram-story och länkade till mitt konto. På Instagram avslöjade jag att jag några månader tidigare hade intervjuat en känd person inför en artikel – det ska bli spännande att se artikel i tryck senare i vår. Jag ringde också mitt första säljsamtal, vilket är en stor framgång för mig, och gick på Frukostklubben tillsammans med min syster och träffade Angeliqa (Vandringsbloggen) som var nominerad till Årets marknadsförare i Guldstänk.

Månadens besvikelse

I mars hade jag några deppiga dagar, igen, då jag inte kände mig motivverad att göra något och då det kändes meningslöst. Jag försökte hålla mig sysselsatt genom att göra saker jag som vill göra istället för sånt jag måste, men ibland behöver jag ju prioritera det jag måste göra. Som en konsekvens av detta har jag också känt mig oinspirerad när det gällde att producera innehåll till bloggen. Just nu tycker jag att bloggens texter känns tråkiga och jag har inte riktigt känt mig särskilt stolt över något av inläggen jag publicerade i mars.

Månadens planering

Jag brukar beskriva mig själv som en mycket planerande person, som gillar att skapa att göra-listor och att använda kalendern. Det ger mig mer kontroll över vad jag ska göra men ibland tycker jag att jag planerar lite för mycket. Alltså att jag lägger ner för mycket tid på att planera – inte att jag planerar in för många saker. Det skulle vara spännande att prova en vecka utan min veckoplaneringsrutin, men just nu ha jag lite för många saker på gång så det får bli en annan gång.

Månadens lärdomar

Det har hänt några saker i mars som har fått mig att hoppas igen. Hoppas att saker går som jag önskar och som gör att jag kan gå vidare med mitt liv, in i nästa stadie. Men jag vågar ändå inte riktigt hoppas fullt ut, för jag har blivit besviken många gånger tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *