En tid för lite planerande

almanacka från lagerhaus

Jag gillar när det blir en ny månad. Dags att vända blad i almanackan, skriva in nya möten och saker jag ska göra. Jag ska försöka ha som en rutin att vid varje månadsslut sätta mig ner, lyssna på bra musik, tända ett doftljus och titta i almanackan för att få en överblick över vad som ska ske under den nya månaden och bestämma vad jag ska blogga om.

Jag är ingen spontan människa, jag gillar struktur och planering – jag vill veta vad som ska ske men jag vet samtidigt att det inte går att planera allt. Men den här stunden då jag tar fram almanackan och blickar framåt ska vara en stund då jag får bestämma lite över min egen tid.

4 reaktioner på ”En tid för lite planerande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *