Tankar för 2016

Nyårslöften och tankar för 2016

Jag älskar att planera och göra listor och då är det inte så konstigt att jag även gör en lista över mina tankar för det nya året. Jag gjorde det även förra året, men jag måste erkänna att jag faktiskt glömde bort den listan. Denna gång har jag faktiskt skrivit ut listan och satt upp den på anslagstavlan ovanför mitt skrivbord. På så sätt påminns jag varje dag om vad mina mål är.

När man ska sätta mål, oavsett inom vilka områden, finns det en metod man kan utgå från, SMART heter den, som förklaras bra på Better Bloggers hemsida. Det handlar om att inte bestämma för allmänna mål, för hur vet man då att de är uppfyllda? Jag har försökt utgå från denna metod när jag skrivit min lista över hur jag vill att 2016 ska se ut för mig.

HÄLSA & TRÄNING

Vara lagom aktiv genom hela året istället för under korta perioder
Variera träningen mer och träna sådant jag tycker är roligt och har lust för

KLÄDER & SKÖNHET

Sluta med Balsammetoden
Använd fler av mina kläder oftare

JOBB & BLOGG

Tjäna minst 1 kr på bloggen
Ha minst 700 unika besökare i genomsnitt varje månad (2015 var den siffran 617)
Fundera mer på hur jag vill jobba – som anställd, frilans eller starta eget företag

FRITID & NÖJE

Se minst två filmer varje månad
Läsa minst en bok varje månad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *