I min gymväska

Som belöning för att jag och min syster sprang Blodomloppet sista augusti så köpte vi varsitt gymkort den första september. Jag fick in en bra gymrutin i våras och skulle precis förnya mitt gymkort när jag fick blindtarmsinflammation och sen ville jag vänta med att förnya gymkortet eftersom det blev sommar och jag ville träna ute mer. Men nu är vi inne i september, vilket betyder kallare väder och då tycker jag att det känns lite mer okej att träna på gym igen. Så nu har jag tränat på gym i två veckor och jag vill visa hur innehållet i min gymväska kan ser ut.

i min gymväska - träningskläder och väska

På gymmet har jag oftast ett linne, träningsbh och tajts på mig, de här på bilden är mina favoriter och kommer från Stadium, respektive H&M. Väskan kommer också från H&M och är egentligen en yoga-väska, men den passar bra för övrig träning också. Den är precis lagom stor och rymmer allt man kan tänkas behöva ha med till gymmet.

i min gymväska - klocka, mobil och hörlurar, vattenflaska, hänglås och skor

Med tidtagaturet mäter jag hur länge jag tränar och i mobilen har jag en lista över vilka övningar jag ska göra. Egentligen behöver jag inte ha med hänglåset, för jag brukar ta med väskan in i gymmet när jag tränar, men de följer med i alla fall, utifall jag behöver låsa in mina grejor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *