Lindt HELLO-choklad – recension

lindt hello chocolate choklad

Lindt har kommit ut med en ny serie choklad – HELLO. Chokladälskare som jag är, så har jag nu smakat alla fyra smaker och vill dela med mig av vad jag tycker om dem. Lindt HELLO Choklad finns bland annat på ICA för ca 21 kr/st.

Strawberry Cheesecake

Mjölkchoklad fylld med jordgubbskräm och kakbitar.
Det här var den första jag smakade och det är den äckligaste av dem alla. Jordgubbskrämen smakar verkligen konstgjord – det är för stark smak och de där kakbitarna vet jag inte var de är, i min fanns det i alla fall inga. Får betyget 1/5.

Crunchy Nougat

Fylld mjölkchoklad med nougat, hasselnötkrokant och kexbitar.
Den näst godaste av de fyra. Jag har på den senaste tiden börjat gilla nougat, faktiskt. Hasselnötskrokantbitarna var också goda, men de där kexbitarna såg jag inget av. Får betyget 3/5.

Cookies & Cream

Fylld mjölkchoklad med grädde och kakbitar.
Ytterligare en som inte varå sräskilt god. Grädde? Nja, det smakade inget speciellt och absolut inte grädde. Kakbitarna var bara små smulor. Nej, det här var chokladen var inget speciellt. Får betyget 1/5.

Caramel Brownie

Mjölkchoklad med karamell- och browniefyllning och kakbitar.
Min favorit. Påminner om Plopp-chokladen med rinnig kolasås. Browniebitarna var inget att hänga i julgranen – det är kolasåsen som gör den här chokladen riktigt god. Får betyget 4/5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *