Träningskläder för sommaren

Träningskläder, accessoarer och skor från H&M, Ginatricot samt Stadium

Träningskläder, accessoarer och skor från H&M, Ginatricot samt Stadium

En dag i början av juli gav jag mig ut och sprang 3,5 km. Det var under den där veckan som det var väldigt varmt, det var 30 grader när jag var ute och sprang i strålande solsken. Jag hade på mig ett par tajta shorts och ett linne och det var faktiskt riktigt skönt ute. Det var så klart varmt i solen men jag var rätt klädd, kan man säga.

Om det fanns några träningskläder som jag skulle säga att jag behöver fler av så är det nog kläder för sånt där varmt väder. Jag har många långa tajts och sådana som går till knäna, men jag har bara ett par kortare tajts. Linnen behöver jag nog också lite fler av, nu har jag mest t-shirts och långärmade tröjor.

6 reaktioner på ”Träningskläder för sommaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *