Trött, trött, trött…

eskilstuna centralstation

Nu har jag jobbat som administratör på Skatteverket i Eskilstuna i snart fyra veckor och tiden har gått riktigt fort. Jag har vant mig vid att gå upp tidigt och komma hem sent (men det är inte roligt) och jag känner mig trött hela tiden.

Jag går upp kl. 05:00 och åker från Västerås till Eskilstuna kl. 07:10. Jag börjar jobba kl. 08:00 och slutar 16:30, åker med hem till Västerås igen kl. 17:15. Sedan kommer jag hem igen på kvällen runt 18:00. Detta är ju normalt för många som pendlar och det är klart man vänjer sig med det är inte det mest idealiska. Jag skulle t.ex. aldrig kunna göra detta i flera år. Jag vet att det bara (förhoppningsvis) kommer kännas så här under en kort period, när jag väl har kommit in i rutiner lite mer så kommer jag nog känner mig mindre trött.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *