Två bra bloggar om bloggandet

Jag har lite funderingar om min blogg – jag tänker på hur jag vill utveckla den och komma vidare – det är något jag vill satsa mer på. Fram tills ett halvår sedan tyckte jag att bloggen var en hobby men numera identifierar jag mig faktiskt som bloggare och skribent. Jag har hittat två nya bloggar som handlar om just bloggandet och som jag rekommenderar till alla som bloggar. De handlar om struktur och planering kring bloggandet, att mer och mer se bloggen som ett yrke och att utveckla sina mål och drömmar genom bloggen. Själva bloggbranschen är jätespännande och har utvecklas mycket den senaste tiden.

Better Bloggers

Better Bloggers

”Drivs av Linda Hörnfeldt som själv bloggar på lalinda.se. Better Bloggers är Sveriges första yrkesnätverk för bloggare. Visionen är att hjälpa och utbilda bloggare att bygga sina varumärken och sin digitala närvaro och stödja dem i sina roller som publicister. Better Bloggers vill även skapa yrkesmässiga standards för bloggbranschen och bli den självklara destinationen för företag som vill jobba med bloggare och online influencers.”

Enkla knep

Enkla knep - webbdesign och inspiration för briljanta människor

”Drivs av Johanna, ett organiseringsfreak som har en stor passion för prydlig design. Enkla knep drivs även som ett företag, en samlingsplats för utveckling av dina mål och drömmar för din hemsida eller blogg. Börja redan idag med att organisera dom. På bloggen kan man läsa om motivation och struktur kring bloggandet, olika sociala medier samt internetetik.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *