Ett litet uppehåll

Som ni säkert har märkt tar jag en liten paus med bloggen. Jag har sedan jag började på mitt nya jobb fått prioritera andra saker än bloggen, och hittills har det gått ganska bra. Jag har fått ut ett blogginlägg om dagen, vilket alltid varit mitt mål, men nu fungerar det inte längre. Jag vet inte om det blir ett uppehåll på en eller flera veckor, eller om jag ska minska antalet inlägg till varannan dag. Det finns vissa inlägg som jag måste publicera nu innan december, så det kommer i alla fall inte bli helt tyst.

Men jag måste ta tid att göra sådant som jag lagt åt sidan på grund av bloggen, saker jag prioriterat bort. Jag måste få leva lite utan att tänka på bloggen. Det här har fått mig att inse att många som har sin blogg som största inkomstkälla, som kanske inte har ett vanligt jobb, inte kan göra så. Så jag passar på att ta en bloggpaus för att ladda batterierna medans jag fortfarande kan göra det utan att så mycket händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *