Ett Youtube-tips

hannah maggs youtube

För några veckor sedan hittade jag en ny kanal på Youtube. Hannah Maggs är en 25-årig makeup-artist som bor i London som först hade en skönhetsblogg men när hon sedan blev gravid så började hon göra videosar på Youtube om bland annat graviditeten. I början av januari fick hon sin son, Grayson (de kallar honom ”Squeaky G”). I videosarna pratar hon om hur det är att var gravid, och sedan när sonen föddes, hur det är att var mamma och hur livet förändrades.

Jag tycker att det är intressant att följa någon så här, och jag jämför henne lite mer Blondinbella som ju också har fått barn ganska nyligen. Hon har valt att inte visa några bilder på barnets ansikte medans Hannah låter sonen var med i alla videosar. Om jag fortfarande bloggar när jag får barn så tror jag att jag kommer göra som Blondinbella.

För att komma till Hannahs Youtube-kanal, klicka på bilden ovan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *