Hur jag lyxar till bubbelbadet

hur jag lyxar till bubbelbadet med mina favoritprodukter

Jag är verkligen ingen badperson men ibland känner jag för ett varmt och långt bubbelbad istället för en snabb dusch. Detta händer särskilt under höst- och vinterhalvåret vilket inte är så konstigt eftersom jag, liksom många andra, kan bli riktigt frusen då. Jag badar inte så ofta så när jag väl gör det lyxar jag till det lite med produkter jag älskar. Jag lämnar kvar mobilen i sovrummet och ser badet som en stund att njuta av att bara vara.

Först börjar jag med att tappa upp ett bad med någon produkt som ger massor av bubblor. Jag, som har provat några badbomber och bubbebitar, har vissa favoritprodukter men den här gången blev det ett slags badskum med arganolja. Medans badkaren fylls med riktigt varmt vatten tänder jag ett doftljus. För mig är det viktigt att doften på badprodukterna inte krockar med doften på ljuset. Eftersom badoljan doftar lite sötaktigt – vanilj och nötinspirerat – så matchar jag det med det vaniljigaste ljuset jag äger.

Sedan är det dags att lägga på en ansiktsmask. På förpackningen står det att den ska ligga på i 10-15 minuter men eftersom jag kan ligga i badet i upp till 40 minuter (eller tills vattnet svalnat och bubblorna försvunnit) så får masken ligga på riktigt länge. Medans jag ligger i bubbelbadet och värms upp av vattnet läser jag en bok. Det är alltid lite riskabelt att ha en bok i närheten av vatten men jag tycker att det är perfekta tillfällen att börja på en ny bok. Jag blir alltid törstig när jag badar så jag har ett glas kallt vatten nära till hands.

Efter jag stigit upp ur badet är det dags för återfuktning. När jag duschat använder jag oftast inte body butters men när jag badat så tycker jag att de passar bättre. Den här doftar, precis som badoljan, lite nötaktigt och sött, en doft jag verkligen älskar – den känns så höstig. Till slut använder jag en parfym som matchar badoljan – också med en väldigt vaniljig doft.

Produkter jag använder

The Body Shop Wild Argan Oil Bubbling Bath
Yankee Candle Soft Blanket
Formula 10.0.6 Deep Down Detox Mud Mask
Arvet efter dig av Jojo Moyes
The Body Shop Wild Argan Oil Body Butter
Zoella Beauty Sweet Inspirations Body Mist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *