Två månader med carolinewm.se och åtta år som bloggare

carolinewm.se

Nu har det gått två månader sedan jag flyttade över bloggen till den nya domänen carolinewm.se. De här månaderna har gått väldigt fort och det känns inte riktigt som att jag har hunnit landa än. Det finns några saker kvar som jag måste göra för att känna mig helt nöjd men de får ta den tid de tar – nu har det i alla fall gått två månader. Om två veckor är det även exakt åtta år sedan jag skrev mitt allra första blogginlägg.

Jag flyttade från en gratisportal till egen domän/WordPress via ett webbhotell. Nu känner jag mig mycket friare men det finns fortfarande mycket jag behöver lära mig för att kunna utnyttja allt som WordPress kan erbjuda.

I WordPress gör man layouten i olika teman och man har möjligheten att använda tillägg för att göra bloggen mer personlig. Personligen är jag inte riktigt nöjd med utseendet på bloggen än. Det känns inte riktigt som att bloggen representerar mig – rent layout- och färgmässigt, men som sagt, det ska förändras men är inte så högt prioriterat just nu.

Innan jag flyttade bloggen frågade jag mina läsare vad de ville läsa mer om och baserat på svaren har jag ändrat riktning lite. Det är fortfarande svårt – jag vet vad jag kan tänka mig att skriva om men jag vet inte hur det kommer bemötas eller locka till läsning. Nu satsar jag på färre men mer kvalitativa inlägg än tidigare. Jag vill skapa relevant och intressant innehåll som inspirerar och ger läsarna en mening.

Sammanfattningsvis kan jag säga att det känns som att jag hamnat rätt med den nya bloggen, även om det finns vissa saker jag inte riktigt känner mig klar än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *