Nu är jag redo för sommaren!

klädd för semester

Knytblus och vida byxor med hög midja är verkligen passande kläder för sommaren

Nu tar jag äntligen semester! I helgen blev jag nämligen helt färdig med affärsplanen och budgeten för företaget jag planerar att starta i höst. Efter att ha funderat på det här i ett år nu har jag äntligen satt mig ner, räknat på det och formulerat mig på ett sätt så att fler än jag själv kan förstå vad min plan är. Jag började på affärsplanen i våras och tycker inte riktigt att jag har kunnat njuta av sommaren än eftersom jag ville bli klar det detta först.

I och med bloggflytten har jag även de senaste veckorna också städat upp blogginnehållet lite, vilket har tagit längre tid än jag trodde. Samtidigt som jag har lagt inläggen i rätt kategorier, sökoptimerat hela bloggen bättre och rensat bland inläggen har jag lyssnat på Den Friska Wargen, en podd av Ida Warg och Viktor Frisk, och speciellt avsnitten som handlar om självkänsla, sociala medier och hur man vågar satsa på sin dröm. Just poddar är något jag faktiskt inte har lyssnat på så mycket tidigare men har jag upptäckt många bra på den senaste tiden.

Min plan nu är att faktiskt njuta av sommaren. Den här värmen som vi har haft den senaste veckan går inte riktigt att njuta av – det är för varmt – men nu verkar det bli lite svalare, vilket jag föredrar. Jag ska ta semester i några veckor och göra det jag vill göra, inte bara det jag måste göra. Bloggen är självklart något jag vill göra, så det kommer inte eka tomt här, även om jag i fortsättningen kommer satsa på färre men mer kvalitativa inlägg än tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *